Αποστολή στην Ελλάδα

Οι αποστολές πραγματοποιούνται συνήθως εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών μέσω ΕΛΤΑ, με δωρεάν έξοδα αποστολής, ανεξαρτήτου ποσότητας.

Οι αποστολές μπορούν να πραγματοποιηθούν και εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών μέσω ΕΛΤΑ, με επιπλέον χρέωση 6 € ανά παράδοση.

Τα πακέτα μπορούν να αποστέλλονται μέσα σε πέντε (5) εργάσιμων ημερών από ΕΛΤΑ, μόνο στην Ελλάδα, με επιπλέον χρέωση 6 € ανά παράδοση, ανεξαρτήτου ποσότητας.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έναν από τους εξής τρόπους:

  • Αντικαταβολή (μετρητά κατά την παράδοση)
  • Με πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή με τραπεζική κατάθεση

Οι παραγγελίες με αντικαταβολή επιβαρύνονται με έξοδα αντικαταβολής 2.5€.

Οι παραγγελίες που πληρώνονται μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή με τραπεζική κατάθεση έχουν μια επιπλέον χρέωση συναλλαγής, σύμφωνα με την πολιτική της τράπεζας.

Δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων παρά μόνο σε περίπτωση λάθους της εταιρίας. Για παραδόσεις στη Θεσσαλονίκη, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι και εντός 1-2 ημέρες κατόπιν συννενόησης μέσω τηλεφώνου.

Αποστολή εκτός Ελλάδας

Οι αποστολές πραγματοποιούνται συνήθως εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών μέσω ΕΛΤΑ, με επιπλέον χρέωση 6 € ανά παράδοση, ανεξαρτήτου ποσότητας.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με δωρεάν έξοδα αποστολής όταν η συνολική αξία της παραγγελίας υπερβαίνει τα 70 €.

Η πληρωμή μπορεί μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή με τραπεζική κατάθεση, με μια επιπλέον χρέωση συναλλαγής, σύμφωνα με την πολιτική της τράπεζας.

Γενικές πληροφορίες

Ο πελάτης δικαιούται δωρεάν αλλαγή προϊόντος εντός 15 ημερών από την παραγγελία, εφόσον έχει σταλεί e-mail στο papigion.gr, σε μία από τις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Ελαττωματικό προϊόν
  • Αποστολή λανθασμένου προϊόντος

Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν τα έξοδα συσκευασίας και τα ταχυδρομικά παράβολα αποστολής.